Turktime

Çöplerin içinde altın aradılar!

Manisa'da yaşayan Gündoğdu ailesi, tüm birikimlerini bir anlık dalgınlıkla çöpe attı. Durumu fark edip yardım isteyen ailenin imdat çağrısına belediye ekipleri yetişti.
ABONE OL
Abone Ol
Çöplerin içinde altın aradılar!
Haberler / Güncel
3 Ocak 2024 Çarşamba 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Muradiye Mahallesinde yaşayan Gündoğdu Ailesi, bir anlık dalgınlıkla tüm birikimlerini kaybetmekten son anda kurtuldu.

Piyasa değeri 40 bin TL olan altınları yanlışlıkla çöpe atan aile, Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Çağrı merkezinden alınan talep üzerine katı atık bertaraf tesisi yolunda olan araç, Yunusemre Belediyesi Şantiyesi’ne getirilerek Temizlik İşleri Müdürlüğü personelince çöp kamyonunda arama yapıldı.

Çöpler ayıklanarak 40 bin TL değerindeki altınlar bulunup Gündoğdu Ailesine teslim edildi.

'BİZE YARDIMCI OLAN EKİPLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Süreçte kendilerine özverili bir şekilde yardımcı olan Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Ercan Gündoğdu şunları söyledi:

"Bir anlık dalgınlık sonucu altınlarımızı çöpe atmıştık. Yunusemre Belediyemiz hızlıca koordine olarak altınlarımıza kavuşmamıza yardımcı oldu. Bize yardımcı olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ediyorum."

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime