Turktime

Çöp evde 6 gün

Hatice Aslan ve Irmak Ünal, Kapan adlı kısa filmde rol aldı. İki ünlü oyuncu çekimleri 6 gün süren film için çöp evde kamera karşısına geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Çöp evde 6 gün
Haberler / Kültür
19 Nisan 2017 Çarşamba 22:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başrollerini Hatice Aslan ve Irmak Ünal’ın paylaştığı ‘Kapan’ adlı kısa film ilk kez Ankara'da görücü karşısına çıkıyor. Yapımcılığını Canan Çelik’in, yönetmenliğini Korhan Günay’ın üstlendiği film, çöp evde farelerin arasında çekildi. Çekimleri 6 gün süren filmde Hatice Aslan ve Irmak Ünal anne kızı canlandırdı. Film, ABD dahil 18 farklı ülkedeki festivalden davet aldı.
33
Yönetmen Korhan Günay, filmini “Bir çöp eve tıkılıp kalmış, dünyadan ve insanlardan uzak yaşayan bir ana kızın hikâyesini anlattık. Hürriyetlerini ve hüviyetlerini kaybetmiş bu iki kadın, umutlarını bir yalana bağlamış birbirleriyle kedi fare oyunu oynuyorlar” sözleriyle ifade etti. Filmde başrolü canlandıran Hatice Aslan, projeye dair “Daha önce canlandırdığım karakterlere hiç benzemeyen bir rol olduğu için severek çalıştım” derken, diğer başrol oyuncusu Irmak Ünal, “Çok pis bir ortamda çekimlerimizi tamamladık. Amacımız gerçeklik algısını yükseltmekti. Sanatseverlerin filmi beğeneceğini umuyorum” diye konuştu.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime