Turktime

Çok konuşulan iddiaya Bakanlıktan cevap geldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığınca 'otoyol ve köprülerin satılması' iddiaları yalanlanarak, Bakan Mehmet Şimşek'in 'satış' ile ilgili değil, 'özelleştirme kapsamına yeni alınması planlanan herhangi bir varlık söz konusu değil' şeklinde konuştuğu kaydedildi.
ABONE OL
Abone Ol
Çok konuşulan iddiaya Bakanlıktan cevap geldi!
Haberler / Ekonomi
1 Kasım 2023 Çarşamba 19:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, bir gazetede yer alan 'şimdi de otoyol ve köprüleri satacaklar' başlıklı habere ilişkin yapılan açıklamada, 'satış' ifadesinin Bakan Şimşek'in değil, haberi yapan gazetenin yorumu olarak kullanıldığı iddia edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gerçek olmayan bu ifade üzerinden yapılan algı operasyonu kabul edilemez. Bakan Bey, TBMM'deki açıklamasında net bir şekilde Türkiye'nin özelleştirme programında halihazırda var olan ve hatta bazıları yıllardır özelleştirme kapsamında yer alan varlıklara atıfta bulunmuş olup, 'özelleştirme kapsamına yeni alınması planlanan herhangi bir varlık söz konusu değil' şeklinde konuşmuştur. Ayrıca Sayın Bakanımızın bu sözlerinde satış gibi bir açıklamasının olmadığı net olarak anlaşılmaktadır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime