Turktime

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde son durum!

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin yayından kaldırılması için mahkeme kararı aldıran Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca,“Bu davayı açmakta ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım”. dedi. Filmin vizyonda kalıp kalmayacağı ise salı günü belli olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde son durum!
Haberler / Medya
3 Şubat 2024 Cumartesi 23:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Anadolu rock müziğinin efsanesi Cem Karaca’nın hayatını anlatan “Cem Karaca’nın Gözyaşlarıfilmi bir haftada 142 bin 199 gişe ve 18 milyon 750 bin 336 TL hasılata ulaştı. Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, kendisinden izin alınmadığını belirttiği filmin vizyondan kaldırılması için tedbir kararı aldırdı. Mahkeme İlkim Karaca’nın 90 milyon bütçeli film için 3,5 milyon TL yatırması karşılığında filmin durdurulmasına karar verdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; paranın yatırılma süresi salı akşamı bitiyor. Film bu arada vizyonda seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

CEM KARACA'YI YANSITMIYOR

2. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nden tedbir kararı aldıran İlkim Karaca’nın geçen hafta cumartesi sabahı Kanyon’da 10.45 seansında kızı Martı Balamir’le filmi izlediği ortaya çıktı.

Filmin açılış sahnesinde “Cem Karaca’nın hayat hikâyesinden esinlenilmiştir” açıklamasını görünce “Dakika bir, gol bir dediği” ve filmin gerçek Cem Karaca’yı yansıtmadığını görüp üzüldüğü belirtildi. İlkim Karaca’nın ayrıca yakın çevresine “Bu davayı açmakta ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım” dediği de öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 4 Şubat 2024 Pazar 00:24
Alphan İnan.Cem Karaca Türkiye'nin medarı iftiharıdır.Ruhu şad,mekanı Cennet olsun.İnşa Ellah.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime