Turktime

Cedi Osman'ın yeni takımı açıklandı!

Milli basketbolcu Cedi Osman, NBA kariyerinde San Antonio Spurs ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından, Euroleague şampiyonu Panathinaikos ile anlaşmaya vardı.
ABONE OL
Abone Ol
Cedi Osman'ın yeni takımı açıklandı!
Haberler / Spor
7 Eylül 2024 Cumartesi 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli basketbolcu Cedi Osman, NBA kariyerinde San Antonio Spurs ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından, Euroleague şampiyonu Panathinaikos ile anlaşmaya vardı. Panathinaikos'un Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Cedi Osman'ın takıma katıldığını duyurdu.

Cedi Osman, sosyal medya hesabından "#TheFirstCedi" etiketiyle transferini doğruladı ve bu gelişmeyi hayranlarıyla paylaştı.

29 yaşındaki Cedi Osman, geçtiğimiz günlerde Real Madrid ile de anılmıştı. Ancak, son olarak Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaşarak kariyerine Avrupa’da devam etme kararı aldı.

Geçen sezon San Antonio Spurs ile 72 maça çıkan Cedi Osman, ortalama 6.8 sayı, 2.5 ribaund ve 1.7 asistle performans sergilemişti. Anadolu Efes altyapısından yetişen Osman, 2017 yılında NBA'e adım atmış ve 6 sezon Cleveland Cavaliers'ta forma giymişti. Geçtiğimiz sezonunu San Antonio'da geçiren Cedi, şimdi Euroleague’de Panathinaikos’un başarısı için mücadele edecek.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime