Turktime

Casillas önce eşcinsel olduğunu açıkladı, sonra yaptığı paylaşımı sildi

Eski futbolcu Iker Casillas sosyal medyadan eşcinsel olduğunu açıkladı. Eski Futbolcu Carles Puyol da "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi" karşılığını verdi. Casillas daha sonra yaptığı paylaşımı sildi.
ABONE OL
Abone Ol
Casillas önce eşcinsel olduğunu açıkladı, sonra yaptığı paylaşımı sildi
Haberler / Dünya
9 Ekim 2022 Pazar 18:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uzun yıllar İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in kalesini koruyan eski futbolcu Iker Casillas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eşcinsel olduğunu ifade etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız, ben gay'im" tweetini attı. Casillas'ın tweeti üzerine, yıllarca Barcelona kaptanlığı yapan eski futbolcu Carles Puyol "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi" karşılığını verdi. Casillas’ın yaklaşık 2 saat sonra paylaşımını kaldırdığı görüldü.

Duvar’ın aktardığına göre, İspanya'da yayınlanan günlük spor gazetesi AS ise, Casillas'ın hakkında çıkan aşk dedikodularını protesto etmek için "ironi tweeti" attığını, Puyol'un da bu şakaya ortak olduğunu yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime