Turktime

Cardiff City'de Erol Bulut kararı

İngiltere Championship takımı Cardiff City'de, sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan teknik direktör Erol Bulut ile yeni mukavele yapılıp yapılmayacağı konusunda karar verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Cardiff City'de Erol Bulut kararı
Haberler / Spor
29 Nisan 2024 Pazartesi 19:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiltere Championship'te mücadele eden Cardiff City'yi çalıştıran Erol Bulut'un sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin yenilenmesi konusunda görüşmelere başlanacağı ileri sürüldü.

BBC'nin haberine göre; Cardiff City'nin sahibi Vincent Tan, Bulut ile sözleşme görüşmeleri yapılması için onay verdi. 

Şimdi Cardiff yetkililerinin, Türk teknik direktöre kulübün gelecek planları konusunda güvence vermesi bekleniyor. Haber detayında, görüşmelerin bu hafta olumlu ya da olumsuz sonuçlanacağı ifade edildi. Görüşmede yaz transfer döneminde takımda yapılması planlanan transferlerin de konuşulması bekleniyor.

Bu arada Erol Bulut'un geçen sezon takımın başına getirilmesinde büyük pay sahibi olan Cardiff City Başkanı Mehmet Dalman'ın, 49 yaşındaki teknik adamla yeni sözleşme imzalanmasından ve kulüpte devamlılık ve istikrar sağlanmasından yana olduğu belirtildi.

Haberde ayrıca ligde son oynanan Middlesbrough maçındaki 4-1'lik ağır yenilgiye rağmen Cardiff taraftarlarının menajerlerine destek sloganları attığı da hatırlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime