Turktime

Çankaya Belediyesi tiyatroda

Çankaya Belediyesi Başkanı Alper Taşdelen ve belediye çalışanları, Ankara Sanat Tiyatrosu'nun sahnelediği 'Ödenmeyecek Ödemiyoruz' oyununu izlemeye gitti.
ABONE OL
Abone Ol
Çankaya Belediyesi tiyatroda
Haberler / Kültür
17 Mart 2017 Cuma 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, AST oyuncularının sahneye koyduğu Nobel ödüllü İtalyan Halk tiyatrosu uzmanı, oyun yazarı, yönetmen, oyuncu Dario Fo'nun yazdığı ‘Ödenmeyecek Ödemiyoruz’ adlı oyunu belediye çalışanları ve meclis üyeleriyle birlikte izledi.

Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi'nde sahnelenen oyun, İtalya varoşlarında yaşam ve sınıf mücadelesi veren işçilerin karşılaştıkları güçlükleri anlatıyor. İki işçi ailesinin gündelik yaşamlarının dışında gelişen olaylar karşısında birbirlerine ve sisteme karşı verdikleri mücadelenin kara komedi şeklinde anlatıldığı oyunun çevirisini Füsun Demirel, yönetmenliğini ise Hakan Güven üstlendi.

oyun1

İlk olarak 1974 yılında yazılıp sahneye konan ve günümüzde hala güncelliğini koruyan oyunda Hakan Güven'in yanı sıra oyunculardan Bülent Yıldıran, Mehmet Ulusoy, Nalan Güreş Demirel, Gökçen Cavga, Çağlar Deniz ve Melikcan Sapan performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış aldılar.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime