Turktime

Caner Erkin'in yeni adresi belli oluyor

Sağ bek için Gökhan Gönül'ü kadrosuna katan Karadeniz temsilcisi, sol bek için de ekürisi Caner Erkin'e gözünü dikti. Yeşil-Mavililer'in, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan 32 yaşındaki futbolcu ile ilgilendiği ve görüşmelere başlayacağı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Caner Erkin'in yeni adresi belli oluyor
Haberler / Spor
10 Ağustos 2021 Salı 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transferin hızlı takımlarından Çaykur Rizespor için flaş bir iddia ortaya atıldı. Karadeniz ekibinin, Fenerbahçe 'de teknik direktör Vitor Pereira'nın gelecek planları arasında yer almayan ve kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgilendiği öne sürüldü. Yeşil Mavililer'in hocası Bülent Uygun'un futbolculuk geçmişinden dolayı Sarı Lacivertliler'le olan iyi ilişkilerini de kullanarak tecrübeli oyuncuyu isteyecekleri belirtildi.

MASAYA OTURULDU İDDİASI

32 yaşındaki futbolcu için kulüplerin en kısa zamanda masaya oturacağı iddia edilirken, Kanarya'da yine kadroda düşünülmeyen bir başka isim Mauricio Lemos için de Rize'nin bir temasının olabileceği aktarıldı. Bilindiği üzere Karadeniz ekibi, Fenerbahçe'yle yollarını ayıran sağ bek Gökhan Gönül'ü de kadrosuna katmıştı. Uzun yıllardır beraber oynayan Gökhan ve Caner bu sezon da Yeşil-Mavili forma altında buluşabilir.

İŞTE İSMAİLSAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime