Turktime

Çağla Şıkel'in ablası evlendi! Nail Gönenli nikah şahidi oldu

Sunucu ve manken Çağla Şikel’in ablası Berna Şıkel, Murat Filcan ile evlendi. Çiftin nikah şahitleri ise Çağla Şıkel ile sevgilisi Nail Gönenli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Çağla Şıkel'in ablası evlendi! Nail Gönenli nikah şahidi oldu
Haberler / Magazin
10 Mart 2024 Pazar 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile 10 Ağustos 2008’de nikah masasına oturan Çağla Şıkel, 2009 yılında ilk çocuğu Kuzey Altuğ’u, 2012’de de ikinci çocuğu Uzay Altuğ’u kucağına almıştı. Çağla Şıkel ile Emre Altuğ 7 yıllık evliliklerini 2015 yılında noktalamıştı.

Uzun süren yalnızlığın ardından gönlünü Nail Gönenli'ye kaptıran Şıkel, aşk haberlerini el ele poz vererek doğrulamıştı. Daha sonra ilişkilerinde iniş-çıkışlar yaşayan ikilinin ayrıldığı gündeme gelmiş Şıkel de iddiaları, "Evet haberler doğru, ayrıldık. Öyle gerekti… Ortak aldığımız bir karardı" açıklamasını yapmıştı.

SEVGİLİSİ, ABLASININ NİKAH ŞAHİDİ OLDU 
Çağla Şıkel’in ablası Berna Şıkel, Murat Filcan ile evlendi. Çiftin nikah şahitleri ise Çağla Şıkel ile Nail Gönenli oldu.

Nail Gönenli, Instagram sayfasından Berna Şıkel ile Murat Filcan’ın düğünden bir karelerini "Çok mutlu olun çok" notuyla paylaştı.

DÜĞÜNDEN KARELERİ YAYINLADI 
Ablasının düğününden kareleri de Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Şıkel, "Ne diyeceğimi bilemediğim tarifsiz bir mutluluk içerisindeyim… Çok mutlusunuz zaten. Hep çok mutlu olun canlarım" mesajını paylaştı. Berna Şıkel'e yeğenleri Uzay ve Kuzey eşlik etti.

Gözler ise Şıkel'in çocuklarının babası Emre Altuğ'u aradı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime