Turktime

Çağdaş İtalyan Filmleri Haftası başladı

İtalya Büyükelçiliği, İstanbul İtalyan Kültür Merkezi ve Çankaya Belediyesince düzenlenen "7. Çağdaş İtalyan Filmleri Haftası" Ankara'da başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Çağdaş İtalyan Filmleri Haftası başladı
Haberler / Kültür
15 Kasım 2016 Salı 00:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İtalya Büyükelçiliği, İstanbul İtalyan Kültür Merkezi ve Çankaya Belediyesince, Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezinde düzenlenen "7. Çağdaş İtalyan Filmleri Haftası", İtalyan Büyükelçisi Luigi Mattiolo, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Borgüner ve sinemaseverlerin katılımı ile başladı.

Festival kapsamında, drama ve komedi türündeki "Allah İzin Verirse", "Mafya sadece yazın öldürür", "İlk Işık", "Vinicio Capossela Kasketliler Kasabasında", "Çılgınlar Gibi", "Bir Günde İtalya", "Suburra", "Babasının Kuzuları", "Annem" ve "İtiraflar" filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

İtalya Dışişleri ve Uluslararası İş Birliği Bakanlığı desteği ile gerçekleşen film haftası, 19 Kasım Cumartesi gününe kadar sürecek.

AA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime