Turktime

CHP lideri Özgür Özel'den ittifak açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yerel seçimde CHP ile İYİ Parti arasında ittifak olacak mı?" sorusuna cevap verdi.
ABONE OL
Abone Ol
CHP lideri Özgür Özel'den ittifak açıklaması
Haberler / Siyaset
23 Kasım 2023 Perşembe 23:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı Sözcü TV yayınında yaklaşan yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Özel, "CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimde iş birliği olacak mı?" sorusuna, "Yerel seçimlerde ittifak yapmayacağız. Çünkü ittifak kelimesi çok yoruldu. El birliği ile o kelimeyi bayağı yıprattık. İttifak kelimesi artık çok olumlu çağrışım yapmıyor seçmenin kulağında. Ben ‘iş birliği' kelimesini kullanmayı tercih ediyorum" yanıtını verdi.

"MERAL ABLAM İLE PEK ÇOK ZORLUĞU AŞACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Seçim bölgelerine özel iş birlikleri yapılabileceğini vurgulayan CHP lideri, "Bu iş birliğinde mümkünse iki parti ama özel bir gereklilik varsa belki bazen üçe çıkabilir ama genelde iki partinin iş birliğinin, güç birliğinin doğru olacağını düşünüyorum. İş yerel seçim olduğunda bir sorumluluğumuz var. O sorumluluk da şu; 'ben kazanmazsam, sen kazanmazsan, biz kazanmazsak o kazanacak. O kim? Recep Tayyip Erdoğan" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile sorunları aşabileceklerini söyleyen Özel, "Ben Meral Hanım'la, Sayın Genel Başkan'ımızla, onun deyimiyle Meral Ablam ile beraber pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum. Bunun için de ben üzerime ne düşüyorsa yapacağım. Umutla baktığım bir süreç. Mümkün olan en kısa sürede yapmalıyız. Olmazsa dünyanın sonu değil." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime