Turktime

CHP'den 'Yenidoğan Çetesi' ile ilgili heyet

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yenidoğan Çetesi" tarafından bebeklerin katledilmesine yönelik inceleme yapmak üzere heyet çalışması başlattıklarını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'den 'Yenidoğan Çetesi' ile ilgili heyet
Haberler / Güncel
18 Ekim 2024 Cuma 20:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul'da 12 bebeği ihmal ile öldüren doktor ve sağlık çalışanlarından oluşan çeteye yönelik tepkiler giderek artıyor.

CHP lideri Özgür Özel de konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Özel, katliamlarla ilgili araştırma yapmak amacıyla heyet oluşturulduğunu açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

"Yenidoğan bebek ölümlerine ilişkin yaşanan vahim olayları incelemek ve araştırmak amacıyla Genel Başkan Yardımcılarımız Zeliha Aksaz Şahbaz ve Gamze Taşcıer ile milletvekillerimiz Aylin Yaman, Kayıhan Pala, Gamze Akkuş İlgezdi, Turan Taşkın Özer, Murat Çan ve Ali Karaoba'dan oluşan bir heyet görevlendirildi. Heyetimiz çalışmalarına derhal başlamıştır."

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Emmioglu
 18 Ekim 2024 Cuma 20:55
Bu tip olaylarda TBMM üyeleri otomatikman bir araştırma inceleme ekipleri oluşması ve sonuç Türk Milleti adına karar veren Türk Mahkemelerine sunulmalıdır. Çok faydalı olacağına inanıyorum. Selamlar

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime