Turktime

CHP'de kurultay heyecanı! Kılıçdaroğlu son kez aday

CHP 38’inci Olağan Kurultayı, 4-5 Kasım’da gerçekleştirilecek. Edinilen bilgiyere göre Kılıçdaroğlu, kurultay konuşmasına hazırlanıyor. İddiaya göre parti yönetimi, Ekrem İmamoğlu’na Kurultay Divan Başkanlığı’nı önermeyi düşünüyor.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'de kurultay heyecanı! Kılıçdaroğlu son kez aday
Haberler / Siyaset
26 Ekim 2023 Perşembe 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP, 4-5 Kasım’da gerçekleştireceği 38’inci Olağan Kurultayı’ndan önce son parti meclisi toplantısını düzenledi.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda kurultay hakkındaki son hazırlıklar da tamamlandı. Bir diğer yandan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultay günü konuşmasına da hazırlandığı aktarıldı.

KILIÇDAROĞLU: SON KEZ ADAYIM

Buna göre Kılıçdaroğlu'nun, oylamadan önceki son konuşmada “Son kez genel başkanlığa adayım ve bir sonraki kurultayda olmayacağım” diyeceği iddia edildi.

Birgün'ün haberine göre; ayrıca konuşma metninin kaleme alındığı güne kadar bu ihtimalin, Kılıçdaroğlu ve yakın ekibi tarafından tartışılmaya devam edileceği de belirtiliyor.

Aynı zamanda Kılıçdaroğlu’nun, kurultaya sayılı günler kala hem İstanbul hem de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceği öğrenildi.

"İMAMOĞLU TARAFSIZ OLMALI"

Edinilen bilgiye göre kurultayda tansiyonu düşürmek isteyen parti yönetimi, Ekrem İmamoğlu’na da Kurultay Divan Başkanlığı’nı önermeyi düşünüyor.

Fakat bazı milletvekili ve parti meclisi üyeleri ise “Divan Başkanı tarafsız olmalı, İmamoğlu tarafsız değil” tepkisini gösterdi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime