Turktime

CHP'de küfür kavgası! Kılıçdaroğlu'na küfreden CHP'li isim YDK başkanı oldu

2017'de CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı iken partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır küfürler eden İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı'na seçildi.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'de küfür kavgası! Kılıçdaroğlu'na küfreden CHP'li isim YDK başkanı oldu
Haberler / Siyaset
15 Kasım 2023 Çarşamba 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın katıldığı bir televizyon programında CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı'na seçilen İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer ile ilgili sözleri tartışmalara yol açtı.

Özdağ, Özer için "Turan Taşkın Özer’in Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır küfürler etmesi ve “lanet okunacak bir mesajmış” gibi aynı kişinin YDK Başkanı yapılması sadece bizleri değil, tüm siyasileri rahatsız etmiştir. " dedi.

"EKREM İMAMOĞLU ATADI"

CHP'de eş genel başkanlık sistemi olduğunu savunan Özdağ, "Zaten disiplin kurulu başkanını atayan da Özgür bey de değildir Ekrem beydir" iddiasında bulundu.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazetecilerden Sevilay Yılman da konuya ilişkin yeni ayrıntıları sosyal medya hesabında aktardı. Dönemin ilçe başkanı Özer'in küfür ettiği paylaşımı ve ihracının istendiği dilekçeye yer verdi.

"İMAMOĞLU GENEL BAŞKANINA KÜFREDEN İSMİ VEKİLLİĞE NASIL TAŞIDI?"

Yılman ayrıca, "Buraya kadar tamam ancak benim aklımın almadığı şey kendisine küfreden birini Kemal Bey’in nasıl milletvekili yaptığıdır Büyük ihtimal bilmiyordu.

Peki ama kimsede mi uyarmadı? Ya da Ekrem İmamoğlu genel başkanına küfrettiği ayyuka çıkan bir ismi vekilliğe nasıl taşıdı? Dahası o taşırken niye kimse birşey demedi." ifadelerine yer verdi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime