Turktime

Bülent Uygun'un 'Belki göndermeyebiliriz' dediği Rey Manaj'dan flaş paylaşım

Süper Lig'in son haftasında Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, performansıyla sezona damga vuran Rey Manaj için yaptığı açıklamada, "Sözleşmesi var, belki bir yere göndermeyebiliriz." demişti. Golcü futbolcudan dikkat çeken bir paylaşım geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Bülent Uygun'un 'Belki göndermeyebiliriz' dediği Rey Manaj'dan flaş paylaşım
Haberler / Spor
26 Mayıs 2024 Pazar 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sivasspor, Süper Lig'in son haftasında Sivasspor, sahasında Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek sezonu kapattı. Yiğidolar'da performansıyla sezona damga vuran Rey Manaj karşılaşmanın sonunda tribünlere veda edercesine el sallarken teknik direktör Bülent Uygun, Manaj'ın henüz hiçbir takımla anlaşmadığını belirtmişti.

REY MANAJ: "HER ZAMAN KALBİMDE OLACAKSINIZ"

Rey Manaj sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Seni seviyorum Sivas, her zaman kalbimde olacaksınız. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

BÜLENT UYGUN NE DEMİŞTİ?

Birçok kulübün ilgi gösterdiği Rey Manaj için yaptığı açıklamada Bülent Uygun, "Sözleşmesi var, belki bir yere göndermeyebiliriz. Yönetim kurulumuz ona bakacak, bizim istediğimiz ekonomik anlamda şartname yerine gelmezse o zaman bizle beraber devam edecek. Rey Manaj çalıştığım santrforlar arasında çok özel, güçlü, savaşçı, yeteneği olan, farklı bir futbolcu. Bize de çok şey kattı, o yüzden ona bir kez daha teşekkür ediyorum. Ekonomik anlamda yönetimi, camiamızı memnun edecek bir teklif gelirse göndeririz." demişti.

Manaj'ın paylaşımı şöyle:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime