Turktime

Bu filmde ‘Her Şey Mümkün’

Başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Azra Akın'ın olduğu 'Her Şey Mümkün', Yeşilçam sıcaklığında bir filmi sinemaseverlerin beğenisine sunuyor.
ABONE OL
Abone Ol
Bu filmde ‘Her Şey Mümkün’
Haberler / Kültür
5 Mayıs 2017 Cuma 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Değişen değer yargıları, ahlak anlayışı, hayattan beklentiler, mutluluk, mutsuzluk ve toplumun farklı kesimlerinden gelen insanların para ve başarı için neler yapabileceği… 19 Mayıs’ta vizyona girmeye hazırlanan Her Şey Mümkün, tüm bunları konu alıyor ve izleyiciye keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Azra Akın’ın olduğu filmde birbirlerine ikiz kadar çok benzeyen İstanbul'un en büyük holdinglerinden birinin patronu Selim ile Kasımpaşa'da tesisatçılık yapan İbrahim'in yollarını kesiştiriyor. Selim’in hayatının bozulmaması ise İbrahim’e bağlı. Hikaye, eğlenceli, romantik ve heyecanlı bir atmosferde ilerliyor. Tüm gelişmeler de Türkiye gündemini belirliyor. 20 yıldır birlikte başarılı reklamlara, kampanyalara imza atan ekibin ortaya koyduğu “Her Şey Mümkün”, reklamcılığın ritmi, detaycılığı, görsel zenginliği ve senaryosunun şaşırtıcılığıyla dikkat çekiyor.
herseyyÇekimleri iki yılda tamamlanan filmde oyuncular da yapım sürecine ortak oldu ve filmin nasıl olunacağı kolektif fikirle ortaya çıktı. Filmde Dikinciler’in yanı sıra usta oyuncu Haldun Dormen, modacı Hakan Akkaya, oyuncu Kaan Girgin, Levent Ülgen, Cem Arslan gibi isimler de yer alıyor. Filmde yönetmen koltuğunda senaryo sürecine de destek veren Alper Babaoğlu oturuyor. Her Şey Mümkün adı gibi ilkleri de içerisinde barındırıyor: Dikinciler ilk kez iki karakteri canlandırırken, Dormen eline ilk kez silah alıyor. Yapımcılığını Binali Kılıç’ın yaptığı filmin senaryosu Babaoğlu’nun yanı sıra Ayşe Babayağmur Apa ve Mehmet Şen tarafından hazırlandı.

Sözcü

  Haberin Videosu


Bu filmde 'Her Şey Mümkün' paylaşan: Sozcu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime