Turktime

Bir modern yaşam parodisi

Birlikte olmayı da, ayrılmayı da tam başaramayan, boşanmış bir çiftin kahkaha yüklü ilişki sorgulaması 'Ayrılık', Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın muhteşem oyunculuklarıyla sahnede.
ABONE OL
Abone Ol
Bir modern yaşam parodisi
Haberler / Kültür
28 Mart 2017 Salı 01:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Behiç Ak'ın kaleme aldığı ayrılamama hikayesi ‘Ayrılık’; 1 Nisan Cumartesi akşamı Profilo Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

‘Ayrılık’, dört yıllık evliliğin ardından boşanmış bir çiftin ayrıldıktan bir yıl sonra bir araya gelmesiyle giriştikleri, evlilik ve ayrılık süreçlerinin ironik ve gülmece yüklü bir sorgulaması… İkili hayata, budalalıklarımıza, sevimliliklerimize dair eğlenceli, sıcak bir güldürü olan ‘Ayrılık’ın her anı, birilerimizin hayatında yaşadığı anlarla örtüşüveriyor. Sahnedeki insanlar bize bir anda çok tanıdık geliyor, ama sonra biz bu hataları hiç yapmamışız, yapmazmışız gibi onların budalalıklarına, şaşkınlıklarına gülüyoruz.

Yönetmenliğini Prof. Dr. Semih Çelenk'in üstlendiği ‘Ayrılık’; budalalık ve uyumsuzluklar üzerine kurulu, çok sıradan olanın içindeki tuhaflığa büyüteç tutan, izleyicisini şaşırtan, kucaklayan, onun zekasını önemseyen bir komedi. Oyun, bu mizah büyütecinden kendi hayatımızı gözleme imkanı veriyor.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime