Turktime

Biden olmayan sandalyeye oturmaya çalıştı

ABD Başkanı Joe Biden yaptığı tuhaf hareketlerle gündeme gelmeyi sürdürüyor. Biden bu kez de olmayan bir sandalyeye oturmayı denedi.
ABONE OL
Abone Ol
Biden olmayan sandalyeye oturmaya çalıştı
Haberler / Dünya
6 Haziran 2024 Perşembe 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD Başkanı Joe Biden, D Günü'nün 80. yıl dönümü için Fransa'ya gitti. Biden, tören sırasında yaptığı hareketle gündem oldu.

81 yaşındaki Joe Biden, tören sırasında arkasında bulunmayan bir sandalyeye oturmaya çalıştı. Biden'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.

D GÜNÜ NEDİR?

D-Day, Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetlerince askerî harekâtın başlangıç günü anlamıyla kullanılmış olan terim. Ancak Normandiya Çıkarması'ndan kullanıldıktan sonra 6 Haziran 1944 tarihi ile özdeşleştirildi ve sonraki askerî harekâtın başlangıç günü için kullanılmaktan kaçınıldı. Örneğin Leyte çıkarması için A-Day, Okinawa çıkarması için L-Day, Downfall Harekâtının ilk aşaması olan Kysh çıkarması (Olympic Harekâtı) için X-Day ve ikinci aşaması olan Kant çıkarması (Coronet Harekâtı) için Y-Day adları kullanıldı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime