Turktime

Beşiktaş'tan taraftarı heyecanlandıran hamle!

Gelecek sezon için çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta gündeme taraftarı heyecanlandıran bir isim geldi. Siyah-beyazlıların sezon sonu PSV'den Luuk de Jong'u kadrosuna katmayı planladığı ileri sürüldü. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'tan taraftarı heyecanlandıran hamle!
Haberler / Spor
26 Şubat 2024 Pazartesi 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, yaz transfer sezonu için kolları sıvadı. Siyah-beyazlıların transfer listesine aldığı yıldız futbolcu, camiada heyecan yarattı.

DE JONG GÜNDEME GELDİ

PSV Eindhoven forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli golcü Luuk de Jong, bu sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkatleri üzerine çekti. Son olarak PSV'nin Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının golünü penaltıdan atan Hollandalı futbolcu, bu sezon gol sayısını 28'e çıkardı. PSV formasıyla tüm kulvarlarda 35 maça çıkan Luuk de Jong 28 gol, 11 asistlik performans sergiledi.

TARAFTARLAR HEYECANLANDI

1,88'lik santrforun Kara Kartal'ın gündemine gelmesi, Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Yönetimin, sezon sonu için kadrosuna katmayı planladığı başarılı oyuncunun, sezon sonuna kadar gole katkıda 50 rakamını bulması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime