Turktime

Beşiktaş'tan flaş Salih Uçan kararı!

Şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmalar başladı. Sezon sonu kontratı bitecek olan Salih Uçan'ın geleceği merak edilirken Fernando Santos oyuncu için yönetime raporunu sundu.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'tan flaş Salih Uçan kararı!
Haberler / Sağlık
24 Şubat 2024 Cumartesi 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor'a konuk olacak. Siyah beyazlılar derbi öncesi galip gelerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Bu sezon beklentilerin altında kalan siyah beyazlılar, gelecek sezon için kolları sıvadı. Sözleşmesi sona erecek isimlere yönelen yönetim önceliğini iç transfere verecek.

SALİH UÇAN İLE DEVAM KARARI

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda kontratı bitecek Salih Uçan ile Santos'un "Yetenekli bir oyuncu, takım için de çok önemli bir isim" şeklinde görüş bildirmesinin ardından en kısa sürede masaya oturma kararı aldı.

Bu kısa sürenin 17 Mart'ta başlayacak milli ara olması bekleniyor. Yönetimin Salih'in sözleşmesine ciddi bir zam yaparak uzatmaya çalışması bekleniyor.

Salih Uçan bu sezon Beşiktaş formasıyla 27 maçta görev alırken 2 gol, 2 asistlik katkı sağladı. 30 yaşındaki milli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime