Turktime

Beşiktaş'tan Batshuayi atağı

Michy Batshuayi'yi bonservisiyle almakta çok zorlanan siyah-beyazlılar, Chelsea’den özel bir talepte bulunacak.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'tan Batshuayi atağı
Haberler / Spor
13 Ağustos 2021 Cuma 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik heyetin ısrarla istediği golcü transferinde artık geri sayıma geçen Beşiktaş Yönetimi, Michy Batshuayi için aylar öncesinden başlattığı girişimlere hız verdi. Ancak siyah-beyazlı kulübün bonservis konusunu çözmekte sıkıntı yaşadığı belirlendi.

TEKNİK OLARAK MÜMKÜN DEĞİL

Milliyet'in haberine göre Chelsea ile bir senelik mukavelesi kalan 27 yaşındaki Belçikalı golcüyü teknik olarak kiralaması mümkün olmayan Beşiktaş’ın, İngiliz kulübünden bu konuda yardım isteyeceği iddia edildi. Mevcut kontrata artı bir yılın eklenmesi halinde Batshuayi’yi bir sene kiralayıp ikinci senesinde zorunlu satın alma seçeneğiyle transfer etmeyi planlayan yönetimin, aksi durumda büyük sıkıntı yaşayacağı vurgulandı.

Yetenekli oyuncuyu bonservisiyle birlikte göndermek isteyen Chelsea’nin ise bu öneri karşısında ne cevap vereceği merak konusu oldu. Batshuayi’yi ikna etmekte zorlanmayacağını düşünen siyah-beyazlılar, limitler nedeniyle bonservisle oyuncu alma konusunda sorun yaşıyor. Bu problemi aşabilmek için kiralama veya bonserviste uzun süreli taksit seçenekleri üzerinde duran Beşiktaş Yönetimi, en kısa süre içinde golcü transferini gerçekleştirmek istiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime