Turktime

Beşiktaş'ta savunma krizi! Burak Yılmaz kadro kurmakta zorlanıyor

UEFA Konferans Ligi'nde Bodo Glimt'e mağlup olan Beşiktaş'a 2 kötü haber daha geldi. Siyah-beyazlı ekip 2 yıldızın sakatlığını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta savunma krizi! Burak Yılmaz kadro kurmakta zorlanıyor
Haberler / Spor
29 Ekim 2023 Pazar 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gaziantep FK ile karşılaşacak Beşiktaş, Arthur Masuaku ve Omar Colley'in sakatlık sebebiyle bu maçta forma giyemeyeceğini açıkladı. Amartey, Bailly, Emrecan, Tayyip, Tayfur ve Umut Meraş'tan yoksun olan Kara Kartal, savunmada zor duruma düştü. Stoper oynayabilecek tek isim şu anda Necip olarak gözüküyor. Sol bekte oyuncu kalmadı... Orta sahada da Salih Uçan'ın sakatlığı devam ediyor. Burak Yılmaz kadro oluşturmakta güçlük çekecek.

YAMANTÜRK ADAY OLMUYOR

Beşiktaş'ta Divan Kurulu Başkanlığı görevine devam eden Tevfik Yamantürk, kulüp başkanlığı için yapılacak seçimde aday olmadığını açıkladı. Yamantürk, "Kulübün menfaatlerini daha önde tutan bir Beşiktaşlı olarak Divan Kurulu Başkanı kimliğimle hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

ŞİMDİ ÇITLARI ÇIKMIYOR

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, taraftar gruplarına tepki gösterdi. Orman, "Benim başkan olduğum birinci sene Beşiktaş yönetilmiyor diye yürüyüş yapılıyordu. Şimdi ise çıt çıkmıyor. Yoksa amaç Beşiktaş değil mi? " ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime