Turktime

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu

Teknik direktör arayışını sürdüren Kartal, Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Başarılı teknik patronu ise belli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu
Haberler / Spor
3 Ocak 2024 Çarşamba 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş’ta teknik direktör çalışmaları başladı. Birçok adayla görüştükten sonra Fransız teknik adam Bruno Genesio’da karar kılan yönetim, son görüşmede Fransız teknik direktörle de anlaşma sağlayamadı.

GIOVANNİ VAN BRONCKHORST İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Alternatiflere yönelen Hasan Arat yönetimi aradığı teknik direktörü buldu. Ertan Süzgün’ün haberine göre yönetim, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

MAAŞI BELLİ OLDU

Hollandalı teknik adam 1.5 sene için Beşiktaş’tan 1.3 milyon Euro kazanacak. 48 yaşındaki teknik adam kariyerinde Feyenoord ile Hollanda ligi ve Hollanda Kupası (2) şampiyonlukları yaşadı.

Ertan Süzgün paylaşımında, “Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Hollandalı teknik adam 1.5 sene için Beşiktaş’tan 1.3 milyon Euro kazanacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

BRONCKHORST'UN KARİYERİ

Giovanni van Bronckhorst; FeyenoordGuangzhou City ve Rangers'da görev aldı. Bronckhorst, Glasgow Rangers'ta 68 maçta 2.01, bir önceki takımı Guangzhou City'de 23 maçta 1.22 ve Feyenord'da 176 maçta 1.99'lık başarı ortalaması elde etmişti.

48 yaşındaki çalıştırıcı kariyeri boyunca 1 Hollanda Eredivise şampiyonluğu, 2 Hollanda Kupası, 2 Hollanda Süper Kupası ve 1 İskoçya FA Cup kazandı. Ayrıca Bronckhorst'un çalıştırdığı Rangers 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde final oynadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime