Turktime

Beşiktaş, Batshuayi transferinde mutlu sona yakın

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Michy Batshuayi transferinde mutlu sona yakın. Beşiktaş, hem Michy Batshuayi hemde Chelsea ile prensip anlaşmasına vardı.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş, Batshuayi transferinde mutlu sona yakın
Haberler / Spor
15 Ağustos 2021 Pazar 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ta Michy Batshuayi transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, Batshuayi'yi kadrosuna katmak için oyuncu ve kulübü Chelsea ile kiralama üzerine prensipte anlaştı.

27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonu Crystal Palace'ta kiralık geçirmişti. Belçikalı forvet, 2016 yazında 39 milyon euro'ya Chelsea'ye imza atmıştı.

BATSHUAYI KİMDİR?

Futbola kariyerine 2003 yılında Belçika takımlarından Standard Liege alt yapısında başlayan Michy Batshuayi, 2011 yılında A takıma yükselmeyi başardı. Forvet mevkisinde görev yapan golcü, 2014 yılında Marsilya’ya transfer oldu.

Batshuayi, 2016 yılında İngiliz devi Chelsea’ye imza attı. 2022 Haziran ayına kadar Chelsea ile sözleşmesi bulunan oyuncu sırasıyla Borussia Dortmund, Valencia ve Crystal Palace’da kiralık olarak forma giydi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime