Turktime

Beşikçioğlu'ndan ABB Başkanı Yavaş'a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret eden CHP Etimesgut belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşikçioğlu, Yavaş ile aralarında herhangi bir olumsuzluk olmadığını ifade etti.
ABONE OL
Abone Ol
Beşikçioğlu'ndan ABB Başkanı Yavaş'a ziyaret
Haberler / Siyaset
23 Ocak 2024 Salı 18:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’nin Etimesgut Belediye Adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Yavaş'ın Erdal Beşikçioğlu’nun aday gösterilmesine tepki gösterdiği iddialarına ‘Ankara’nın abisi’ şeklinde yanıt verdi.

Beşikçioğlu, Yavaş'ın belediyecilik deneyiminden faydalandıklarını ve kendisinin Etimesgut'taki eksiklikleri iletmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiğini belirtti. Mansur Başkan'ın tecrübelerinin kendileri için değerli olduğunu vurgulayan Beşikçioğlu, bu birlikteliğin siyasetteki güzel bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

SİYASETE GİRMEDİM, HİZMETE GİRDİM

Siyasete ilk defa girdiğini belirten Beşikçioğlu, aslında hizmet odaklı bir yaklaşım içinde olduğunu söyledi. Geçmişte izleyicilerinin desteğiyle bu noktaya geldiğini ifade eden Beşikçioğlu, siyasetteki demokratik süreci önemsediklerini ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un adaylığını da olumlu bir şekilde karşıladıklarını belirtti.

MUSTAFA KEMAL'İN KURDUĞU İLÇE ETİMESGUT

Etimesgut'u tercih etme sebeplerini açıklayan Beşikçioğlu, ilçenin genç nüfusu, kültürel yapısı ve sosyal etkinliklere uygunluğu sebebiyle bu bölgeyi seçtiklerini ifade etti. Ayrıca, Mustafa Kemal'in kurduğu ilçe olmasının da bu tercihte etkili olduğunu dile getirdi.

Beşikçioğlu, bir anket yaptırıp yaptırmadığı sorusuna oyuncu kimliğiyle seyirciyle olan bağını ön plana çıkararak, duygusal bir ankete dönüştürdüğünü belirtti. Siyasette ve hizmette fark yaratmayı hedeflediğini vurgulayan Beşikçioğlu, belediyeciliği sosyal bir hizmet olarak benimseyeceğini ve hizmet odaklı bir yaklaşım benimseyeceğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime