Turktime

Bektaşi Lideri Özdemir Özdemir kızını nişanlandı

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir'in Kızı Birdane Özlem Özdemir, kalabalık davetli topluluğunun katıldığı bir törenle nişanlandı. Törene katılan misafirler, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
ABONE OL
Abone Ol
Bektaşi Lideri Özdemir Özdemir kızını nişanlandı
Haberler / Güncel
20 Ekim 2021 Çarşamba 23:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir'in Kızı Birdane Özlem Özdemir, kalabalık davetli topluluğunun katıldığı bir törenle nişanlandı.

Özdemir ailesi, tören sonrası, kızlarının bu en mutlu günüde yanlarında olan herkese teşekkür ederken, törene katılan misafirlerde, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Nişan törenine çok sayıda Milletvekili, Belediye Başkanı ile Farklı Ülkelerin Ankara'daki Temsilcileri, ayrıca Doğu Ve Güneydoğudan bir çok Aşiret Reisi, Yeraltı Dünyasının Türkiye'deki Tanınmış Simaları ile İşadamları katıldı.

ÖZDEMİR ÖZDEMİR KİMDİR?

1971 yılında Kırıkkale'nin Hasandede kasabasında dünyaya gelen Özdemir Özdemir, öğrenimini Hasandede'de tamamladı. 1983 yılında özel sektörde çalışma hayatına başladı. 1985 yılında Suriye, 1986 yılında Irak Felluce şehrinde, 1989 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde değişik firmalarda çalıştı.

2000 yılında kamuda göreve başladı ve halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu ve yönetici olarak görev yaptı. Halen Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime