Turktime

Behzat Ç.'de yeni sezon müjdesi

BluTV, 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi' dizisinin ikinci sezon onayı aldığını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Behzat Ç.'de yeni sezon müjdesi
Haberler / Medya
24 Ocak 2023 Salı 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Behzat Ç’nin yeni dizisi 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi', 2'nci sezon için onayı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

BluTV, yeni sezon haberini duyurduğu paylaşımında, "Kötü adamların içinde kaldık da biz kötü olmadık ki! Bu şehrin ayazında nefeslerini kestik! E biz sonuçta bu şehri size bırakmayız dedik, ne bekliyordunuz ki? Çok uğraştık, çok emek verdik; siz de karşılığını verdiniz. O zaman bu işin hakkını verelim! 2. sezon da BluTV’de olacak!" ifadelerini kullandı. 

KADRODA KİMLER VAR
Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yanı sıra Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.

6 Aralık'ta ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi'nin son olarak 7. bölümü yayınlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime