Turktime

Bayern Münih'ten 'Mazraoui' açıklaması

Bayern Münih, Filistin'e destek paylaşımı sonrası sınır dışı edilmesi istenen Faslı sağ bek oyuncusu Noussair Mazroui için açıklama yayımladı.
ABONE OL
Abone Ol
Bayern Münih'ten 'Mazraoui' açıklaması
Haberler / Spor
20 Ekim 2023 Cuma 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alman temsilcisi Bayern Münih’te forma giyen Faslı futbolcu Noussair Mazraoui, sosyal medya hesabından Filistin’e destek mesajı paylaşımından dolayı tepki almıştı. Bu tepkiler odağında Bayern Münih futbolcusuna sahip çıktı. Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Mazraoui’nin takımda kalacağı ifade edildi.

Bayern Müğnih CEO’su Jan-Christian Dreesen, Mazraoui’nin terörün her çeşidini kınadığını belirterek, Faslı futbolcunun sosyal medya hesabındaki paylaşımının rahatsızlığa yol açmış olmasından dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.

Bayern Münih konuyla ilgili resmi bir açıklama yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Noussair Mazraoui, barışsever bir kişi olarak terörü ve savaşı kararlılıkla reddettiği konusunda bize güven verdi. Her türlü terörü ve her terör örgütünü kınadığını ifade etti. Futbolun özellikle en zor anlarda farklı kültürler arasında denge kurabilme gücüne inanıyoruz. Noussair Mazraoui, takım kadrosunda yer alacak. Fas Milli takımıyla oynadığı uluslararası maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle şu anda kadroda yer almıyor" ifadelerine yer verildi.

'SINIR DIŞI EDİLSİN' TALEBİ
Mazraoui, Filistin - İsrail arasında yaşananların ardından, "Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) partili milletvekili Johannes Steiger, bu paylaşım sonrası futbolcunun hem kulüple ilişiğinin kesilmesi hem de sınır dışı edilmesini istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime