Turktime

Batshuayi'nin maliyeti belli oldu! Satın alma opsiyonu var mı?

Beşiktaş, hafta içinde kiralık olarak İstanbul'a getirmeye hazırlandığı Belçikalı golcü Michy Batshuayi için Chelsea ile yaptığı opsiyon pazarlığında orta noktayı bulamadı. 27 yaşındaki yıldız Batshuayi, satın alma maddesi olmadan Beşiktaş'a katılacak.
ABONE OL
Abone Ol
Batshuayi'nin maliyeti belli oldu! Satın alma opsiyonu var mı?
Haberler / Spor
16 Ağustos 2021 Pazartesi 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş , forvet transferi için uzun süredir yaptığı çalışmalardan sonunda sonuç almayı başarmıştı. Yönetim, İngiltere Premier Lig devi Chelsea’nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi’yle anlaşma sağlamıştı. Yıldız futbolcunun transferini bizzat açıklayan teknik direktör Sergen Yalçın, Rizespor karşılaşması sonunda, oyuncunun yeni haftada İstanbul’da olmasını beklediğini iletmişti. 27 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için Chelsea’yle anlaşan yönetim, satın alma opsiyonu konusunda yapılan pazarlıklarda ise orta noktayı bulamadı.

OPSİYONU OLMADAN KİRALANIYOR

Ada ekibiyle yapılan pazarlıklarda 4 milyon Euro’luk satın alma maddesi konusundaki talebi geri çevrilen yönetim, bu konuda istediğini alamadı. Yıldız golcü, opsiyon olmadan kiralanacak. Yönetimin, başarılı oyuncuyu kiralamak için yaklaşık 1 milyon Euro ödeyeceği bildirildi. Siyah- Beyazlılar, Batshuayi’ye ise 2.5 milyon Pound ödeyecek.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime