Turktime

Batman hayatını kaybetti

Amerikalı aktör Adam West, hayatını kaybetti. Batman serisi ile gönüllerde taht kuran Adem West, 88 yaşında hayatını kaybetti. Özellikle Batman filmleriyle adını tüm dünyaya duyura Adam West, bir süredir lösemi ile mücadele ediyordu.
ABONE OL
Abone Ol
Batman hayatını kaybetti
Haberler / Kültür
10 Haziran 2017 Cumartesi 20:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1928 doğumlu Adam West, eşinin, çocuklarının ve torunlarının yanı başında huzur içinde gözlerini yumdu. Batman filmleriyle milyonlara ulaşan Adam West'in vefat haberi sosyal medyaya da damga vurdu. Efsanevi oyuncunun sevenleri ve meslektaşları sosyal medya hesaplarından 'Afam West' paylaşımlarında bulundu.

Adam West'in ailesi yaptığı duyuruda "Babamız kendisini her zaman parlak şövalye olarak görürdü ve hayranlarının hayatlarına olumlu bir etki bırakmayı amaçlardı. Her zaman kahramanımızdı ve öyle olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı. 63 yıllık meslek hayatında pek çok film ve dizi projesinde yer alan Adam West, Batman karakterine hayat vermesinin yanı sıra, kült animasyon dizileri Family Guy ve Simpsons'da da seslendirme yaptı.

Adam West, 11 Eylül 1928 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Walla Walla High School, Lakeside School ve Whitman College'da tamamladı.

Eğitiminin ardından oyunculuk kariyerine başlayan Adam West, birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol alarak unutulmaz aktörler arasında yer aldı. Özellikle Batman serisiyle adını tüm dünyaya duyuran Adam West, 10 Haziran 2017 günü 88 yaşında hayatını kaybetti.



Hürriyet

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime