Turktime

Başakşehir saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Oynadığım oyunlardan etkilendim!

İstanbul Başakşehir'de 17 yaşındaki bir şahıs, yolda yürüyen 3 kişiye bıçakla saldırarak yaraladı. Gözaltına alınan şüpheli M.G.’nin ifadesi de ortaya çıktı. M.G. ifadesinde sürekli bilgisayar ve telefondan savaş oyunlarından etkilendiği ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Başakşehir saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Oynadığım oyunlardan etkilendim!
Haberler / Güncel
12 Ekim 2024 Cumartesi 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Başakşehir'de yaşanan dehşet verici olayda, 17 yaşındaki M.G. isimli bir genç, cadde üzerinde yürüyen kişilere rastgele saldırdı. Olayda 3 kişi yaralandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.G.'nin ifadesi ortaya çıktı. M.G., sürekli bilgisayar ve telefon oyunları oynadığını belirterek, oyunların kendisini gerçek hayatta da şiddete yönelttiğini itiraf etti. Genç, olay günü gördüğü rüyaların etkisiyle mutfaktan bir bıçak alarak dışarı çıktı ve rastgele kişilere saldırdı.

Olayın ardından yakalanan şüpheli M.G., bugün işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli hakkında tutuklama kararı çıktı.

İFADELER ŞOKE ETTİ
Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; gözaltına alınan şüpheli M.G.’nin ifadesi de ortaya çıktı.

M.G. ifadesinde sürekli bilgisayar ve telefondan savaş oyunları oynadığını belirterek, “Oyunu bırakınca gerçek hayatta oyunlar oynandığına dair rüyalar gördüm. Olay günü de aynı rüyaları gördüm. Uyandıktan sonra mutfaktan bıçak aldım ve dışarı çıktım. Dışarıda kafede oturanları gördüm bıçakla saldırdım” dedi.

İfadesinde sokakta gördüğü kişileri bıçakla saldırarak yaraladığını ifade eden M.G., "Özellikle kimseyi bilerek hedef seçmedim" diyerek, oyunlarda olduğu gibi gerçek hayatta da insanların kendisine saldıracağı düşüncesiyle onlara bıçakla saldırdığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime