Turktime

Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için ifade ettikleri gündem oldu

Şarkıları ve söylemleriyle hafızalarımıza kazınan usta sanatçı Barış Manço’nun Cumhuriyet’in 100. yılı ile ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu
ABONE OL
Abone Ol
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için ifade ettikleri gündem oldu
Haberler / Magazin
29 Ekim 2023 Pazar 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşı tüm Türkiye'de büyük bir çoşku ve gurur ile kutlanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı ve yer gök adeta Kırmızı-Beyaza boyandı.

SÖYLEDİKLERİ DUYGULANDIRDI

Birçok başarılı şarkıya imza atan ve söylemleri ile kalplerimize kazınan Barış Manço'nun Cumhuriyet’in 100. yıl için söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Manço'nun yıllar önce Osaka'da verdiği konserde 2023 yılı ile ilgili söylediği sözler izleyenleri duygulandırdı.

"O YIL BEN DE 80 YAŞINA BASACAĞIM"

1995 yılında çekilen videoda usta sanatçı "Parçamızın adı 2023. Cumhuriyetimiz 2023'te 100 yaşına basacak. O yıl ben de 80 yaşına basacağım. 2023 yılında tekrar buraya gelmek istiyorum. Osaka'da tekrar bu şarkıyı çalmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

DOĞUKAN MANÇO'YA ÇAĞRI

Sosyal medyada gündem olan video ile ilgili “Oğlu yerine getirmeli”, “Keşke sen de bu günleri görebilseydin”, “Gel de ağlama, gel de özleme” yorumları yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime