Turktime

Barış Arduç'tan eşine beklenmeyen cevap!

İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katılan Gupse Özay ile Barış Arduç çifti de katıldı. Barış Arduç'tan 'öv beni' diyen Gupse Özay'a beklenmedik cevap verdi. Arduç "Bazı şeyler çok defa tekrar edince kendi kıymetini kaybeder.'' ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Barış Arduç'tan eşine beklenmeyen cevap!
Haberler / Magazin
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Derya Karadaş ve Sarp Apak'ın rol aldığı, 'İyi Bir Aile Değiliz' filminin galasına katılanlar arasında oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç da katıldı.

"SÜREKLİ SÖYLEMEK BAZI ŞEYLERİN KIYMETİNİ KAYBETTİRİR"

Jan Asya adında bir kızları olan ünlü oyunculardan Gupse Özay, gözde çift olmaları hakkında soru yöneltilince, "Biraz öv beni hayatım" diyerek güldü.

Barış Arduç'un ise Özay'a "Çok defa tekrar edince kendi kıymetini kaybeder. Nazardan değil ama sürekli söylemek bazı şeylerin kıymetini kaybettirir" karşılığını vermesi dikkat çekti.

Barış Arduç, yakın zamanda yaptığı 'eşimin anneliğinden de bana yaptığı eşliğinden de razıyım' açıklamasıyla dikkat çekmişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime