Turktime

Bakan Uraloğlu'ndan bayram öncesi açıklama: Fahiş fiyatlara izin vermeyeceğiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı öncesi açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, "İstanbul'da Marmaray, Ankara’da Başkentray, İzmir’de İzban ücretsiz olarak hizmet verecek" dedi.  
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Uraloğlu'ndan bayram öncesi açıklama: Fahiş fiyatlara izin vermeyeceğiz
Haberler / Ekonomi
23 Haziran 2023 Cuma 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tedbirlerini açıkladı. Uraloğlu, "Biletlerde fahiş fiyata izin vermeyeceğiz. Arkadaşlarımız çok yakından ilgileniyorlar" açıklamasını yaptı.

"ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK"

Uraloğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Memleketlerine gidemeyen tatillerini Ankara, İstanbul, İzmir’de geçirecek olan vatandaşlarımız için İstanbul'da Marmaray, Ankara’da Başkentray, İzmir’de İzban ücretsiz olarak hizmet verecek. 

Trafiğin yoğun olduğu karayolu güzergahlarında yol çalışmalarına ara verdik. Trafiğin yoğun olduğu tatil bölgelerinde ek önlemler aldık. Yol yapım çalışmalarını asgari seviyede tutacağız.  

Uzun trafik kuyruklarının oluşmasını engelleyeceğiz. Tüm Türkiye genelinde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak, acil durumlarda müdahalede bulunmak üzere bölge müdürlüklerimizde nöbetçilerimiz hazır bulunacak. 

Muhtemel olumsuzluklara karşı Türkiye genelinde1000 ekip 1500 makine ile 7/24 esasına göre görev yapacak her duruma müdahale edeceğiz.  

"FAHİŞ FİYAT BİLETLERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun bir ilgi gözlemliyoruz. Demiryolu taşımacılığında hızlı tren, kapasite artışına gittik. Otobüs terminallerinde denetimlerimizi artırdık. 

Fahiş fiyat biletlerine geçit vermeyeceğiz. Arkadaşlarımız yakından takip ediyorlar. Karayolu denetim istasyonlarında denetimlerimizi sıklaştırmış durumdayız.  

Bayramda vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlamış olacağız. Vatandaşlarımızdan tek bir isteğimiz var. Trafik kurallarına uysunlar.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime