Turktime

Bakan Elvan’dan flaş ekonomik reform açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, 'Ekonomik Reform' çalışmalarında sona gelindiğini, detayların Erdoğan tarafından Mart ayının ikinci haftasında kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Elvan’dan flaş ekonomik reform açıklaması
Haberler / Ekonomi
25 Şubat 2021 Perşembe 08:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan sosyal medya hesabı üzerinde ekonomide gerçekleştirilecek reform çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Reform politikalarının detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mart ayının ikinci haftasında kamuoyuyla paylaşacağını belirten Bakan Elvan, “2021 yılı reformlar yılı olacak” ifadelerini kullandı.

Aralık ayında Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda ekonomide yeni dönemin yol haritasını belirlemek için bir zirve gerçekleştirilmişti.

Toplantıya, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel katılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime