Turktime

Bahar Candan ve Nihal Candan, cezaevinde ilk günden olay çıkardı!

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler gönderildikleri cezaevinde ilk günden olay yarattığı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Bahar Candan ve Nihal Candan, cezaevinde ilk günden olay çıkardı!
Haberler / Magazin
19 Kasım 2023 Pazar 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 2020, 2021 ve 2022 yıllarında 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında ‘suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlamalarıyla geçen pazartesi günü gözaltına alınmıştı.

Savcılık sorgularının ardından Nihal Candan, Bahar Candan ve Hacı İsrafil Sağlam tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

TUTUKLANDILAR

Alınan ifadelerin ardından kararını açıklayan hakimlik, “Kara para aklama” ve “Suç örgütüne üye olma” suçundan üç şüphelinin de tutuklanmalarına karar vermişti.

Cezaevine sevki esnasında "Asıl suçlular dışarıda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" ifadelerini kullanan Bahar Candan cezaevine gidince de infaz memuruyla gerildiği iddia edildi.

CEZAEVİNDE İLK GÜNDEN OLAY ÇIKARDILAR

Süreci takip eden gazeteci Emrullah Erdinç yaptığı yayında şu iddiada bulundu:

"Nihal'in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan'ın biraz daha agresif olduğunu, infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim.

Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. 'Burası Etiler'deki lüks restoran değil' uyarısında bulundu.

Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış. Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime