Turktime

Babel Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Ligde 2'de 2 yapan Galatasaray'da dün transfer gelişmesi yaşandı. Galatasaray bir süredir görüştüğü Morutan'ı kadrosuna kattı. Diğer yandan Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılacak
ABONE OL
Abone Ol
Babel Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
Haberler / Spor
25 Ağustos 2021 Çarşamba 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA Avrupa Ligi için play-off mücadelesi veren Galatasaray ligde 2'de 2 yaptı. Transfer sezonunun kapanmasına az bir süre kalırken transfer gelişmeleri de yaşanıyor. Fatih Terim'in 3 yıldır izlediği Rumen futbolcu Olimpiu Morutan İstanbul'a geldi ve kısa süre içerisinde imza atacak.

Burak Elmas başkanlığındaki yönetim, 59 milyon Euro'ya ulaşan A Takım bütçesini azaltmak için bir aydır uğraş veriyor. Falcao, Feghouli, Babel ve Diagne, takım maliyetinin yüzde 40'ını oluşturuyor.

FALCAO'NUN GİDİŞİ KESİNLEŞTİ

Ayrılmayı kabul eden Falcao'nun gitmesi kesinleşti. Ayrılacak ikinci yıldız isimde ise değişiklik oldu. St.Johnstone rövanşıyla tekrar oynamaya ve gollerini atmaya başlayan Feghouli, hem Terim'in hem de yönetimin planlarını değiştirdi.


BABEL'İN ÜSTÜ ÇİZİLDİ

Takımdan gönderilmek istenen Feghouli'nin gösterdiği performans sonrası oyuncuyu tekrar kadroda alan Galatasaray'da Babel'in üstü çizildi.

"EVE DÖNÜYORUM"

Hollandalı yıldız dün sosyal medya hesabından "I'm going home" (Eve dönüyorum) paylaşımı yaptı. 34 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılılardan 2.5 milyon Euro garanti maaş alıyordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime