Turktime

Babacan'dan iktidara tepki: Def ettiğimiz her zihniyet yanlarında!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. Babacan, "Seçim seçim çalışıp yendiğimiz hukuksuzluğu kendilerine şiar etmişleri aldılar yanlarındaki koltuklara oturttular." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Babacan'dan iktidara tepki: Def ettiğimiz her zihniyet yanlarında!
Haberler / Siyaset
4 Mart 2024 Pazartesi 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Antalya'da bir otelde düzenlenen partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabında paylaştı.

'DEF ETMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ HER ZİHNİYET İKTİDARIN YANI BAŞINDA'
Babacan'ın yaptığı konuşma şu şekilde:

Türkiye'de bir hayalet dolaşıp duruyor, evet 28 Şubat hayaleti. Hatırlıyor musunuz, o dönemin generalleri bin yıl sürecek demişlerdi. Onu o generaller o rütbeliler başaramadı. Ama Sayın Erdoğan ve ortakları başarma gayretinde şu anda. Yıllardır bu ülkeden def etmeye çalıştığımız her türlü zihniyet geldi, iktidarın yanı başına oturuverdi.

'HUKUKSUZLUĞU KENDİLERİNE ŞİAR ETMİŞLERİ KOLTUKLARA OTURTTULAR'
İktidardaki de memnun ha bir şikayeti görünmüyor, sık sık onlarla poz vermeyi de bir marifet sayıyor. Gençlerimizi okullardan mahrum bırakanları kapıdan kovduk, bunlar bağrına bastı. Bizden onlardan diye ayıranları yanımızdan uzaklaştırdık, onlar yanlarına aldı. Seçim seçim çalışıp yendiğimiz hukuksuzluğu kendilerine şiar etmişleri aldılar yanlarındaki koltuklara oturttular. İktidarın yanındaki zihniyet başörtülü olduğu için Meclis'ten vekil kovan Meclis'e girebilmesi için kadınlara başını açtıran zihniyettir unutmayalım.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime