Turktime

Babacan'dan Yenidoğan Çetesi tepkisi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bebek çetesi davasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, "Bu çürümüşlüğü ülkemizden atmak, bizim boynumuzun borcu" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Babacan'dan Yenidoğan Çetesi tepkisi
Haberler / Siyaset
19 Ekim 2024 Cumartesi 03:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye’yi sarsan yenidoğan bebek çetesi davasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bebek ölümleri üzerinden haksız kazanç sağlayan suç örgütüne karşı sert ifadeler kullandı. Babacan, devleti dolandırmak için bebekleri ölüme sürükleyen ve bu uğurda yetkililere tehditler savuran çete üyelerinin sırtını yasladığı kişi ve kurumların ortaya çıkarılması gerektiğini vurguladı.

“BEBEKLERİMİZİN ÇETE ELİNDE CAN VERDİĞİ BİR ÜLKE OLMAMALIYIZ”

Ali Babacan, çetenin bebeklerin hayatını riske atarak kazanç elde etmesine yönelik yürütülen soruşturmanın eksiksiz bir şekilde yürütülmesi gerektiğine dikkat çekerek, Türkiye’nin bu yozlaşmış yapılarla mücadele etmek zorunda olduğunu ifade etti. Babacan, bu çürümüşlüğün Türkiye’nin geleceğini tehdit ettiğini belirterek, olayın yalnızca yargı süreciyle sınırlı kalmaması, sistematik sorunların kökten ele alınması gerektiğini söyledi.

“Bu çürümüşlüğü ülkemizden atmak, bizim boynumuzun borcu,” diyen Babacan, özellikle bebeklerin yaşamları üzerinden çıkar sağlamak için devletin kaynaklarını sömüren kişilerin ve bu düzenin arkasındaki yapıların açığa çıkarılmasının önemine dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime