Turktime

BAE'den skandal Türkiye yorumu

Türkiye'ye yönelik skandal açıklamaları ile bilinen Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir rezil açıklama daha geldi
ABONE OL
Abone Ol
BAE'den skandal Türkiye yorumu
Haberler / Dünya
24 Kasım 2019 Pazar 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye karşıtlığını başta sosyal medya ve basın toplantıları olmak üzere her alanda gösteren Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Enver Gargaş, Bahreyn’de düzenlenen Manama Diyaloğu 2019’da da skandal açıklamalarda bulundu.

Orta Doğu’nun en önemli siyasi ve güvenlik odaklı etkinliklerinden biri olarak lanse edilen Manama Diyaloğu’nda sahneye çıkan isimlerden biri olan Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Gargaş son dönemde bölgede yaşananları değerlendirdi.

Yemen'de hem şiddeti körüklüyor hem de konuşuyor

Gargaş, “Türkiye ve İran gibi ülkelerin başka ülkelerin iç işlerine karışması ve bu tür kritik uluslararası sorunların büyümesi, akıllara Orta Doğu bu sorunların üstesinden nasıl gelecek ve nasıl bir bölgede yaşamak istiyoruz sorularını getiriyor” dedi.

 

Bölgedeki krizi tetikleyen ülkelerin başında gelen Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dışişleri Bakanı insanlık dramının yaşandığı Yemen hakkında da, “Türkiye’nin Suriye’ye müdahale etmesi Yemen’de birlikte çalışarak istikrarı sağlamak için ortak payda bulma konusunda bölgedeki diğer ülkelerin gözlerini açtı” dedi. Birleşik Arap Emirlikleri, çatışmanın, açlığın ve kıtlığın bitmek bilmediği Yemen’de ayrılıkçı Güney Geçiş Konseyi’ni desteklediğini duyurmuştu.(sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime