Turktime

Aziz Yıldırım'ın Mourinho hamlesine karşı Ali Koç'tan Zidane çıkışı

Fenerbahçe'de başkanlık seçimleri yaklaştıkça yeni iddialar ortaya atılıyor. Aziz Yıldırım'ın başkanlığa adaylığını açıklarken teknik direktörlük için Jose Mourinho'yu getireceğini söylemesi üzerine Ali Koç'un da Zidane'ı getireceği iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Aziz Yıldırım'ın Mourinho hamlesine karşı Ali Koç'tan Zidane çıkışı
Haberler / Spor
15 Mayıs 2024 Çarşamba 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de başarısız geçen sezonun ardından gözler başkanlık seçimlerine çevrildi. Başkanlık yarışındaki adayların seçim vaatleri de ortaya çıkmaya başladı.

Önceki gün başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile anlaşacağını söyleyerek sarı-lacivertli camiada büyük bir yankı uyandırmıştı.

Aziz Yıldırım'ın dünyaca ünlü teknik direktör Mourinho hamlesinin ardından bir diğer aday, mevcut Başkan Ali Koç'un seçim vaatleri merak konusu oldu. 

ALİ KOÇ'UN TEKNİK ADAM LİSTESİ

Fotospor'da yer alan habere göre Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarının ardından harekete geçti. Ali Koç'un dünyaca ünlü 3 teknik direktör ile görüşme kararı aldığı öne sürüldü.

Başkan Koç'un görüşeceği dünyaca ünlü çalıştırıcıların, Antonio Conte, Zinedine Zidane ve Joachim Löw olduğu belirtildi. Ali Koç'un söz konusu liste içerisinde hedefinde olan kişinin ise Fransız yıldız Zinedine Zidane olduğu öğrenildi.

Real Madrid ile sayısız başarıya imza atan Zinedine Zidane'ın Ali Koç'un listesinde Fenerbahçe'ye en yakın isim olduğu iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime