Turktime

Aygül Aydın: Manipülasyona dikkat, tuzağa düşmeyin!

Hürriyet gazetesi yazarı, astrolog Aygül Aydın, haftalık astroloji değerlendirmelerinde bulundu. Aydın, yengeç dolunayının gerçekleşeceğini ve yazısında bahsettiği etkinin 20 Ocak'a kadar geçerli olacağını ifade etti.
ABONE OL
Abone Ol
Aygül Aydın: Manipülasyona dikkat, tuzağa düşmeyin!
Haberler / Medya
16 Ocak 2022 Pazar 16:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aygül Aydın, "Bugün gerçekleşen bu etki 18 ocakta gerçekleşecek yengeç dolunayı ile daha yüzeye çıkacak. Bu yazıda bahsi geçen her şey 20 Ocak tarihine kadar oldukça geçerli olacak" dedi.

AYGÜL AYDIN'IN YAZISI ŞÖYLE:

Bu hafta Manipülasyona dikkat et, tuzağa düşme!

16 Ocak Pazar Günü 14.50 civarlarında Güneş Plüton Oğlak burcunda kavuşuyor.Bu etkiyi her yıl ocak ayında hissedeceğiz, ta ki 2024 yılına kadar. Plüton kova burcuna geçene kadar. Kavuşumlar tıpkı bir lazer ışını gibi enerjiyi haritanızda belirli bir noktaya odaklar ve yoğunlaştırır. Bugün gerçekleşen bu etki 18 ocakta gerçekleşecek yengeç dolunayı ile daha yüzeye çıkacak. Bu yazıda bahsi geçen her şey 20 Ocak tarihine kadar oldukça geçerli olacak.

Plüton, yeniden inşa etmek için yok eder ve dönüşümün gerçekleştiği yer orasıdır!

Güneş’in kimliği, egoyu, bireyselliği, gücü ve gururu yönettiğini anlamak önemlidir. Plüton’un görevi hayatımızın eski ve yıpranmış kısımlarını yıkmaktır. Eskiyi yeniden inşa etmek için yok ederken, başka bir şeyin küllerden doğmasına neden olur; tıpkı anka kuşunun küllerden doğması gibi. 

Plüton Oğlak burcundayken ise; bir durumun gerçeğini görmekle ve zincirleri kırmakla ilgilidir.

Bu süre zarfında aniden ortaya çıkmış gibi hissettiren ilişki sorunları yaşayabiliriz. Bu aynı zamanda bir ilişkide, kariyerde veya yaşam yolunda nasıl hissettiğimizin daha fazla farkına varabileceğimiz bir zamandır. 

Yalnızlık, depresyon ve kaygı gibi duygular gün yüzüne çıkabilir ve bu duygular hayatı gözden geçirmeniz için bir etmen oluşturabilir. Bu süreçte değişimle ilgili vereceğiniz kararların anlık ve kendiliğinden değil belirli bir süreçte oluştuğunu bilmeniz gerekmektedir. 

Unutmayın; Ateş, yakabileceği her şeyi yakana dek yanar ancak o zaman söner…

Bugün bu etkiler olurken anı zamanda Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. İs? hayatınızı ya da ekonomik durumunuzu oldukça fazla önemsiyor olabilirsiniz. Bu dünya gelip geçici...

Kendine ve huzuruna odaklan. Mutlu olduğunuz hayatı inşa etmekten vazgeçmeyin. Ailen ya da çevrendeki insanlar seni engelliyor ya da baskılıyor gibi hissedebilirsiniz. Herhangi bir sebepten ötürü sanki özgürlüğün test ediliyor ve yayman gereken ışığı yayamıyorsun. 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime