Turktime

Ata, ‘Döndü Teyze’ oldu

Yeni filmi 'Olanlar Oldu’ ile seyirciyle buluşacak olan Ata Demirer, iki ayrı karakter olarak izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Ata, ‘Döndü Teyze’ oldu
Haberler / Kültür
15 Aralık 2016 Perşembe 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ata Demirer yeni filmi ‘Olanlar Oldu'yla yaz mevsimini kışın ortasına taşıyor. Oyuncu kadrosunda Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon, Seda Güven ve Renan Bilek'in de bulunduğu filmde Demirer, iki ayrı kişi olarak izleyicinin karşısına çıkacak. 60 yaşlarında bir kadın olan Döndü'yü canlandıran Ata Demirer'in bu performansı merak yarattı.

Ünlü komedyen ve oyuncu filmde hem ‘Kaptan Zafer’ hem de onun annesi ‘Döndü’ karakterlerini canlandırdı. Bir Ege kasabasında geçen hikâyede, oğlunun mürüvetini görmek isteyen Döndü, gelin adayı olarak kasabanın güzeli Mehtap’ı (Seda Güven) düşünürken, bir anda ünlü dizi oyuncusu Aslı’nın (Tuvana Türkay) kasabaya gelmesiyle birbirinden komik gelişmeler yaşanır. Senaryosunu Ata Demirer'in kaleme aldığı film 20 Ocak'ta vizyonda olacak!

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime