Turktime

Astronomik Kim Min-Jae transferini duyurdular!

Fenerbahçe'nin Napoli'ye sattığı Kim Min-Jae başarı basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. 65 milyon euroya serbest kalma maddesi bulunan Güney Koreli stoperin transferini duyurdular. Peki Fenerbahçe, Kim Min-Jae'nin bir sonraki satışından pay alacak mı?
ABONE OL
Abone Ol
Astronomik Kim Min-Jae transferini duyurdular!
Haberler / Spor
28 Mart 2023 Salı 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçelilerin içinde ukde kalan Kim Min-Jae, Napoli'de de çıkışını sürdürüyor. Performansıyla büyüleyen başarılı savunmacı, dev kulüplerin radarında. Kim Min-Jae'nin serbest kalma bedeli 65 milyon euroya çıkarılırken, Güney Koreli yıldız bu rakamla transfer olmaya hazırlanıyor. Yaşanan gelişmeler sonrası Fenerbahçe'nin satıştan payı olup olmadığı sorusu akıllara geldi.

KIM MIN-JAE'YE YENİ TALİP

Fenerbahçe'nin 3 milyon euroya alıp bir yıl sonra 18.05 milyon euroya Napoli'ye gönderdiği Kim Min-Jae, kariyerinde bir sıçramaya daha hazırlanıyor. Manchester United başta olmak üzere birçok devin radarındaki Kim Min-Jae'nin yeni bir talibi çıktı.

SERBEST KALMA BEDELİ 65 MİLYON EUROYA ÇIKARILDI

Kim Min-Jae'yi isteyen son takım ise PSG oldu. Fransız basınındaki iddialara göre PSG, Güney Koreli stoper için kesenin ağzını açtı. Hatırlanacağı üzere Napoli, Kim Min-Jae'nin serbest kalma bedelini 40'tan 65 milyon euroya çıkarmıştı.

PSG'NİN YENİ STOPERİ KIM MIN-JAE OLACAK

Fransız basınında çıkan haberlerde PSG'nin Kim Min-Jae için bu rakamı ödemeye göze aldığı belirtildi. Sergio Ramos ile vedalaşacak olan Fransız devi, İspanyol stoperin yerini Kim Min-Jae ile dolduracak.

FENERBAHÇE'NİN SONRAKİ SATIŞTAN PAYI VAR MI?

Yaşanan gelişmeler sonrası Fenerbahçelilerin gözü de bu transfere döndü. Sarı lacivertli taraftarlar, Kim Min-Jae'nin sonraki satışından payı olup olmadığını merak ediyor. Peki Fenerbahçe'nin Kim Min-Jae'nin sonraki satışından payı var mı? Oyuncunun Napoli'ye transfer olduğu dönemde Sarı-Lacivertliler KAP'a yaptığı açıklamada böyle bir detay geçmedi.

26 yaşındaki Kim Min-Jae bu sezon Napoli formasıyla toplam 35 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik katkı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime