Turktime

Askıda ekmekten sonra 'askıda fotokopi' uygulaması başladı!

Türkiye'de ekonomik açıdan sıkıntılı günler geçiren dar gelirli vatandaşlar için ülke genelinde askıda ekmek uygulaması yapılıyordu. Şimdi de dar gelirli öğrenciler için askıda fotokopi uygulaması başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Askıda ekmekten sonra 'askıda fotokopi' uygulaması başladı!
Haberler / Ekonomi
29 Kasım 2021 Pazartesi 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rize'de fotokopici olarak hizmet veren bir işletme, 'askıda fotokopi' uygulaması başlatarak bir ilke imza attı.

Öğrenciler için yeni uygulamanın başlatıldığı işletmenin duvarında, "Bu işletmede askıda fotokopi çekimi uygulanmaktadır" yazısı yer alıyor.

İşletmeciye bağışta bulunanlar ve askıda fotokopi uygulamasından faydalanan öğrencilerin de sayısının fazla olduğu belirtildi.

"HER ZAMAN ÖĞRENCİNİN YANINDAYIZ"

23 yıldır Rize'de işletmecilik yapan Selim Kandemir, "1998 yılından buyana Rize’de öğrencilerimize baskı sektöründe hizmet veriyoruz. 23 yıldır her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya çalıştık. Biz nasıl bugüne kadar öğrencilerimize destek olduysak bizimle çalışan müşterilerimizde öğrencilerimize destek noktasında, ekonomik durumu olmayan öğrencilerimize fotokopi olarak destek vermek istedi. Biz de bu olayı gerçekleştirdik. Bölgemizde fırınlarda askıda ekmek olayı nasıl oluyorsa bizde fotokopide ekonomik durumu iyi olmayan öğrenci kardeşlerimize bize gelerek fotokopi çektirdikleri zaman ücret almıyoruz. Askıdaki yaprak sayısından düşerek öğrencilere bir nevi destek oluyoruz" dedi.

"500 LİRA İLE GEÇİNEN ÖĞRENCİLER VAR"

Askıda fotokopi uygulamasının yerinde bir karar olduğunu dile getiren Onur Urelli isimli öğrenci ise, "Daha önce uygulamaya katkıda bulunmuştum. Kullanan oldu mu bilmiyorum. İnşallah yardıma ihtiyacı olan kişilere bu şekilde ulaşabiliriz. Öğrencilik hayatı zor. Ben evde kalıyorum bir market alışverişi yapıyoruz minimum 500 lira. 500 lira ile geçinen öğrenciler var" ifadelerini kullandı.    

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime