Turktime

Artvin Valiliği’nin Cevap ve Düzeltme Metni

Artvin Valiliği Hopa olayları ile ilgili yer verdiğimiz bir habere itiraz etti ve tekzip gönderdi. Aynen yayınlıyoruz…
ABONE OL
Abone Ol
Artvin Valiliği’nin Cevap ve Düzeltme Metni
Haberler / Tekzip
12 Aralık 2011 Pazartesi 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ARTVİN VALİLİĞİNDEN ‘’HOPA YİNE KARIŞTI EMNİYET MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİ ‘’   BAŞLIKLI HABERE İLİŞKİN TEKZİP METNİ

 

 

 

26 Ekim 2011 tarihinde http://www.turktime.com adresinde ‘’Hopa Yine Karıştı Emniyet Müdürü Öğrencileri Tehdit Etti’’ başlıklı haber ve devamında Emniyet Teşkilatı ile ilgili asılsız iddialara yer verilmektedir.

 

Hopa Meslek Yüksekokulunda okuyan bir grup öğrencinin Hakkari’nin Çukurca İlçesinde yaşanan terör saldırısını protesto etmek ve şehitleri anmak amacıyla bir gösteri yürüyüşü düzenlediği ve yürüyüş sırasında grupta yer alan bazı sağ görüşlü öğrencilerin parkta oturan sol görüşlü öğrencilerle tartıştığı ve olayın büyümeden önlendiği bildirilmiştir.

 

Haberin devamında ise Halkevleri Hopa Temsilcisi Kamil USTABAŞ, olaylar sırasında kendisinin de tartaklandığını belirterek Hopa Emniyet Müdürü Mustafa PEKER’in ‘’Buranın amiri benim.Kafalarını gözlerinin önünde ezeceğim’’ diyerek kendisini tehdit ettiğini iddia etmiştir.

İnternet Sitenizde yayınlanan bu söylem gerçeğe aykırı ve suçlayıcı niteliktedir.

 

Ülkesi ve Milleti ile Bölünmez Bütünlüğünün, Milli Güvenliğin,Kamu Düzeninin,Genel Asayişin en sağlam temellerinden biri olan Emniyet Teşkilatı, kendisine yapılmış bu haksız ve mesnetsiz iddialardan etkilenmeden, hukukun üstünlüğüne bağlı kalarak Anayasa ve Yasalarda kendisine verilmiş görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yapacak, vatandaşlarımızın kendisine tevcih ettiği güven ve saygınlığı daha da yükseltecektir.

 

Bu açıklamanın 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunu’nun 9.Maddesine istinaden içeriğin yayından çıkarılmasına ve cevabın internet ortamında yayınlanmasını kanuni haklarımız saklı kalmak suretiyle rica ederim.

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 2 Mart 2012 Cuma 03:04
Bu tür "düzeltme-yalanlama" haberlerinin ne kadar inandırıcı olduğunu AKPnin memurlarının, özellikle "F"OLİSlerinin ne kadar dürüst olduklarına bakarak karar verebilirsiniz. Bizleri de "inandık" sayın, maraza çıkmasın. Utanacak olanların ar damarı çatlamışsa yapılacak bir şey kalmamıştır. Tuz bile koktuysa ne yapacaksın?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime