Turktime

Arka Sokaklar dizisi setinde kostüm krizi!

Arka Sokaklar dizisi setinde beklenmedik kriz yaşandı. Dizinin kostümlerini taşıyan kamyon sahibi, çekim gününe yetişemeyince çekimlerin yapılamayacağına karar verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Arka Sokaklar dizisi setinde kostüm krizi!
Haberler / Medya
25 Şubat 2024 Pazar 06:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk televizyon tarihinde 18 yıldır kesintisiz yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen polisiye dizi Arka Sokaklar'ın setinde, beklenmedik bir olay yaşandı. Dizinin kostüm kamyonu, sahibiyle birlikte ortadan kaybolduğu için çekimler iptal edildi.

ÇEKİMLER YAPILAMADI

Arka Sokaklar dizisinin ikinci ekibinin kostümlerini taşıyan kamyonun kaybolmasıyla birlikte, dizinin oyuncuları sete çıkamadı. Kamyonun sahibi, çekim gününe gelmeyince ulaşılamadı ve sette yaşanan bu beklenmedik durum nedeniyle çekimlerin yapılamayacağına karar verildi.

KOSTÜMLER YENİDEN TEMİN EDİLDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kaybolan kamyon içinde bulunan kıyafetler ve çelik yelekler nedeniyle çekimlerin gerçekleştirilmesi imkansızlaştı. Planlanan çekimler bir sonraki güne ertelendi ve çekimlerde kullanılacak olan kostümler ile gerekli aksesuarlar yeniden temin edildi. Bu süreçte konuyla ilgili tutanak tutuldu ve yasal işlemler başlatıldı.

Arka Sokaklar dizisinin setinde yaşanan bu olay, hem dizi ekibini hem de izleyicileri derinden etkiledi. Diziye olan merak ve ilgi, sette yaşanan bu tür sürpriz olaylarla birlikte artarak devam ediyor. Ancak yapımcı firma ve dizi ekibinin aldığı hızlı önlemlerle birlikte çekimlerin kısa sürede tekrar başlaması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime