Turktime

Apple'ın CEO'su mahkeme kürsüsünde

Epic Games ve Apple'ın mahkemeye taşınan savaşında CEO Cook, kürsüye çıktı. Hem yargıç hem Epic Games avukatları Tim Cook'u zorladı.
ABONE OL
Abone Ol
Apple'ın CEO'su mahkeme kürsüsünde
Haberler / Teknoloji
25 Mayıs 2021 Salı 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Epic Games ile Apple arasında devam eden davada, Apple’ın CEO'su Tim Cook federal mahkemede tanık sandalyesine oturarak ifade verdi.

Apple’ın tekelleşme iddiaları ile Fortnite’ın yapımcısı Epic Games tarafından suçlandığı mahkeme sürecinin ay sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Epic Games, Apple’a ait uygulama mağazası App Store’un komisyon oranlarından şikayet ederek Fortnite için ayrı bir ödeme sistemini devreye almış ve Apple da Fortnite’ı uygulama mağazasından kaldırmıştı.

Bu noktada Epic Games’in açtığı dava Mayıs ayında başlamıştı. Tim Cook mahkemede soruşturma sırasında uygulama mağazasına dair yaptığı açıklamada, App Store’u kontrol altında tutarak iPhone’ların güvenliğini de sağladıklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime