Turktime

Apple, bir ürününden daha şarj kablosunu kaldırdı

Apple, ürün kutularını küçültme stratejisini genişleterek bir ürününden daha şarj kablosunu kaldırdı. Son olarak AirPods 4 modeli, kutusundan USB-C şarj kablosunu çıkardı.
ABONE OL
Abone Ol
Apple, bir ürününden daha şarj kablosunu kaldırdı
Haberler / Teknoloji
10 Eylül 2024 Salı 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Apple, ürün kutularını küçültme stratejisini genişleterek bir ürününden daha şarj kablosunu kaldırdı. Son olarak AirPods 4 modeli, kutusundan USB-C şarj kablosunu çıkardı. Daha önce iPhone modellerinde güç adaptörü ve kulaklıkları, iPad modellerinde ise Apple logolu çıkartmaları kutudan çıkaran Apple, bu stratejiyi AirPods serisine de uygulamış oldu.

AirPods 4, geliştirilmiş ses kalitesi ve aktif gürültü engelleme özelliği ile dikkat çekiyor. Ancak kullanıcılar, şarj kablosunu ayrı olarak satın almak zorunda kalacak. Şirketin bu hamlesi, iPhone ve iPad’lerde de kullanılan USB-C kablolarına sahip olan kullanıcıların ekstra bir kabloya ihtiyaç duymayacağı öngörüsüne dayanıyor.

Apple, daha önce Apple TV'nin Siri Remote'u için de şarj kablosunu kutusundan kaldırmıştı. 2020'de ise iPhone 12 serisinde güç adaptörünü kutudan çıkarmıştı. Bu adımlar, Apple’ın çevresel etkiyi azaltma ve sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiği bir strateji olarak yorumlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime